Commer, Pokud jdes na spirimetrii, tak na tom fakt nic divneho neni. Pokud te to, tak stresuje, tak si nech napsat nejaky lek na uvolneni.
Castecne ti s tim studem rozumim. Ted jsem byla 2x v nemocnici hospitalizovana s prasklou tepnou v trisle. Porad si me nekdo prohlizel rozcapenou jak zabu.pochopitelne bez spodniho pradla. Nemocnice plna hezkych doktoru. Ze zacatku jsem se desne stydela. Pak jsem si zvykla, protoze uz asi nebyl nikdo, kdo by me nevidel nahou. 😀
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.