Já taky ne. Vůbec nechápu co vlastně zastupuje, jaké myšlenky, je vpravo, střed, vlevo... naprosto jsem se ani po těch debatách nezorientovala.
Jeden "přítel" z FB dnes dostal úplnej psotnik a vykopl mě z přátel na FB. Jeho status byl něco ve smyslu "zvolili jste zemana, jste nezodpovědná luza, čeká nás holokaust, komunisti ajá nevím co ještě a za to můžete vy". Šílenost. Nějak mám pocit, že některým lidem hráblo defitivně a jaksi zapomínají, že Zeman je ve vysoké politice už dvacet let a sovětské tanky nám sem opravdu nevjely a ani nic podobnýho.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.