Přidat odpověď
Tuten, oblečení ze školy se tu taky různě válelo po křesle v obýváku apod...ale vyzrála jsem na to už dávno tím, že jsem mu do obýváku v rohu přidělala věšáček s několika háčky a tam si dává jak domácí oblečení, tak i to do školy, když přijde domů...do předsíně se už ten věšák nikam nevešel a nahoře se nepřevlíká, když tam ani oblečení nemá, on se odjakživa oblíkal a převlíkal v obýváku...věšák to vyřešil...nějaký velký estét by to nejspíš nepřežil, věšák s oblečením v obýváku, ale nijak hrozně to nevypadá a hlavně to tam od té doby uklízí sám a vždycky...a když přijde návštěva, na které mi nějak extra záleží, tak to oblečení tam odtud prostě na tu dobu hodíme někam pryč a je tam jen věšák v barvě ostatního nábytku...u nás na binec funguje jednoduché pravidlo - aby ty věci měly svoje místo tam, kde je opravdu používá, takže i aktovku má v rohu v obýváku, nebo v předsíni na botníku, v obýváku má pár poliček v knihovně na svoje věci, které používá dole a malou skříňku s dvířky, dřív tam byly hračky, teď spíš nějaké výtvarné věci, časopisy, rozpracované výrobky a tak...na pyžamo má věšáček v koupelně apod.
Předchozí