Kat, potřebuješ k tomu velmi zodpovědné starší dítě a mladší co na staršího kouká jako na svatý obrázek a co řekne to platí, nesmlouvá.....a měla jsem to tak já i moje kamarádka. Její dcera svého bratra měla taky tak. Tím se totiž hodně věcí zjednodušuje.
Ale bylo to spíš o tom, aby seděli na písku, nebo jezdili na kole, kde mají kolem toho našeho parku a uvnitř.....
Oni moc dobře věděli, že kdyby neposlechli co se po nich chce, tak by nemohli drandit na kole a to už tehdy mého 3letého mladšího....byl největší trest....natož dneska(není den na kole a není s ním k vydržení- nevybitá energie).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.