Přidat odpověď
no ony ty náklady nejsou jen na personál, ale taky to znamená pořídit třeba další lednici, školková kuchyně má určitě taky přísná hygienická pravidla na to, co smí "přes práh" kuchyně a co ne... nemůžeš počítat s tím, že krabičkovat budou jen lidé dbalí vysokých hygienických standardů a jak k tomu pak přijdou ti nekrabičkující, s dětmi nakaženými listerií, salmonelou nebo nějakou podobnou noční můrou všech stravovacích zařízení? pokud mluvíme o teplém jídle "jen" k přihřátí, musí to někdo někde přihřát, o takových věcech, jako jsou časové limity pro spotřebu vařeného jídla ani nemluvě (i restaurace mají přísně určený čas, do kdy musí jídlo vydat, překročením času riskují přinejmenším pokuty)
současné školky mají dost co dělat, aby zvládly běžný provoz, díky přeplnění dětmi a k tomu mají ještě řešit, že pepíček jí jen zelené věci, o teplotě lidského těla, podávané na porcelánu? ať je to jak chce, školka je státní služba, pokud ji chceš využít, prosím, pokud ne, najdi si alternativu...
Předchozí