Mám děti ještě menší, tak jsem o tomhle tématu zatím nepřemýšlela, ale už se nám to blíží, synovi je 11. Zatím si teda vystačí s naší zahradou ve vnitrobloku (kde se setkává se sousedy, ale i si pozve spolužáky), nebo blízkým parkem, asi 2x byl na Ladronce s inlinema nebo kolobkou. A loni na konci školního roku jeli se spolužáky do multikina, které je součástí OC, na Padoucha 3 a do Mekáče - tj. už nám to vlastně taky začalo
Sice žijeme v Praze, ale fast foody máme teda reletivně daleko, obě děti ovšem už vyzkoušely s kamarády utratit 40 Kč za kopeček zmrzliny v "naší" nové provozovně cukrárny Angelato. A dcera občas jde ráda se sousedkou koupit si něco dobrého, co si pak snědí na zahradě nebo u jedné z nich doma ... My jsme to taky dělali, cestou ze školy, o polední pauze ... Ale teda netrávili jsme nakupováním a chozením po obchodech celá odpoledne, tak to doufám naše děti taky nebudou. Já jsem s kamarádkami hodně pokecala cestou z tréninku (krafaly jsme na rohu, kde jsme se měly rozejít nebo se vzájemně doprovázely sem a tam) nebo o víkendu jsme se prostě procházely po městě nebo okolí ...