| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Mě by a možná i zakladatelku zajímalo, co tak dělá ženská běžně každý den."
Libiku, tak třeba u mě každý den není stejný - pokud jsem v práci, tak odcházím ráno v 7:15 se synem do školy, pak jedu do práce a vracím se domů ve 20:45, takže to se dostanu pak v noci už leda tak k tomu PC nebo čtení...takhle to mám dva dny a pak mám dva dny volno...to se toho stihne víc, dopoledne mám volné buď na nějakou práci doma, nebo si prostě dělám, co chci..., odpoledne vyzvednu dítě ve škole a pak do večera děláme všechno možné, podle období, počasí, nálady....teď v zimě většinou střídáme to puzzle s PC a TV...od jara do podzimu, když je hezky, tak jsme většinu odpoledne až do večera na zahradě...o víkendech většinou vyrážíme na nějaký výlet nebo akci...každý druhý víkend jsem celý v práci...ale zase mám volno i ve všední dny, takže si tu chvilku pro sebe vždycky najdu...včera jsem třeba většinu dopoledne něco uklízela, vyprala apod...a dneska jsem pro změnu celé dopoledne proflákala u knížky a PC - kromě Rodiny jsem hledala tip na dárek pro syna k narozkám, vyřídila pár mailů, pátrala po ubytování na letní dovolenou a tak různě:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.