Taky to znam, ale u mne se to nastesti dost meni - jsou dny horsi a lepsi...U mne je to dano tim, ze hodne pracuji a pak vse doma rychle hodim a mam depku, ze to nezvladam a doma je bordel a syn furt na pocitaci...je to hrozny kolotoc a na sebe mam mao casu. Naucila jsem se mit radost z malickosti - sama si dojit v klidu do kavarny na kavu - Miluji Kafe v klidu!, koupit si na sebe neco hezkeho, dat si dobre jidlo - to se teda bohuzel odrazi na me postave...kdyz je jo chvilka, jdu si zacvicit. S manzelem bohuzel nepodnikame uz skoro nic, v tom ti teda zavidim! Naucila jsem se na neho nespolehat a hledat poteseni sam. Bohuzel.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.