Hroudo, tak jsem kdysi taky jela, naprosto vyčerpaná a zoufalá...a manžel u toho spal na kanapi - tehdy mi bouchly saze v hysterickém záchvatu a následovaly deprese. Pak jsem několik let jela na minimum v pomalém tempu, protože mi ubyla energie a cítila jsem se pořád unaveně, nemocně a vyčerpaně. teď se mi trochu ta energie vrací a občas jsem zase v tempu - a hrozně si to užívám, že mám něco konečně vyřešeno. Já měla třeba od minulého května zánět šlach na nohou, teprve včera jsem si uvědomila, že jsem při 2 rychloprocházkách neměla problém s bolestí (večer teda už jsem to cítila) a to jsem si taky strašně užívala, že můžu téměř normálně chodit...a taková blbost přitom
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.