tak takových lidí mám v okolí několik...dluhy na vybavení bytu za statisíce korun a pak skuhrá, že nemá na dovolenou...ale to je jen můj názor, nikomu ho nevnucuji...ano v Praze auto nepotřebuju, na malém městě je to jiné...zde ale vidím spoustu lidí, co jezdí autem i vedle do ulice do posilovny, možná, že kdyby chodili více pěšky, nemusí platit posilovnu...ale to je můj pohled na věc a nikomu nic nepodsouvám
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.