Přidat odpověď
Monty,
z ekonomického hlediska prostě platí jen jedna rovnice. Můžeš si dovolit jen to,na co máš. Pokud si chceš dopřát něco navíc musíš si buď zvednout příjem (2 prací, změnou místa atd.) a nebo si vzít půjčku . Vzít si půjčku na zbytné věci je prostě blbost. Je to o prioritách.
Já jsem prostě od mala naučená,že půjčka-úroky je špatně. Tudíž si kupuji jen to,na co mám. Pokud nemám na hadry od Hilfigera,tak si holt koupím u Spencera nebo v CaA. Žíly mi to fakt netrhá. Já opravdu nejsem typ,který musí mít všechno co vidí. To pláčeš na špatném hrobě. I já si nemůžu spoustu věcí koupit,protože na ně nemám a za zadkem mám hypotéku a pár dalších let placení školného pro děti. To je pro mě mnohem důležitější,než nějaké pseudo kraviny.
Nemám ti to,jak dokázat,ale já jsem vyrostla opravdu v celkem skromném prostředí. Mnoho věcí jsem neměla jako dítě a moji spolužáci ano. Nejela jsem na každou švp a hory,protože mi to nikdo nezaplatil. S rodiči jsem nikdy nebyla na dovolené jako dítě. Já moc dobře vím,co to je něco nebo na něco nemít.
Předchozí