Ty jo a ono nekoho zajima, co si o nem nejaky trener mysli? Mne treba vubec. Co si mysli jini je jen jejich problem.
Jinak teda, kdyz jsem nemocna, navic s chripkou, tak fakt nekontroluju a nepripravuju nic, i kdyby se treba manz l se synem na hlavu staveli. Pradlo je mi jedno a co budou jist, to take. Rozhovory nevedu, natoz patnactiminutove o nejake podradnosti jako je svacina do skoly. Asi nejaky jiny druh chripky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.