| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ano. To maji i dalsi spolecnosti - Tech "prirucnich zavazadel" dnecka byva az moc, ze neni kam je v kabine umistit (pokud teda nenastoupis prioritne a mas ho jeste kam dat). Ty prirucni se odevzdavaji v gate, dostanes cedulku a zavazadlo se umisti (nekde prirucne), a na priletovem letisti se vynda na vozik, kde si ho pred ev. nastupem do transportu ke gate hned vyzvednes. Za to se neplati. Kabelka je kabelka, i kdyz treba Ryanair to nazyva "zavazadlo" - ale muze to byt i neco, co sis treba prikoupila na letisti to pytliku pred nastupem.

Ja Ryanairem ze zasady nelitam, ale takhle to maji i jine spolecnosti - obzvlast, kdyz je letadlo "mensi". Prirucni zavazadlo obvykle do 8 kg. Pred ca 1,5 r. jsem letela Cimberlain+Lufthansa+Air Austria. Letadlo melo hned na prvnim letisti 2 hod zpozdeni, cili ze mi prestup ulitnul. Po ruznych komplikacich jsem dostala misto druhy den, a to s Lufthansou. Prirucni kufrik mi neuznali, ackoli splnoval pozadavky pri nastupu na prvnim letisti uplne bez problemu. Vyzadovali 56 Euro. Coz jsem odmitla zaplatit - za normalni zavazadlo bych byvala zaplatila daleko min, coz se mi nechtelo. Vyresilo se to, ale prijemny to teda nebylo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.