Já měla to štšstí že jsem měla Vlaďku Majdyšovou u porodu.Cvičit jsem ale chodila k Janě Čurdové,ta byla taky skvělá.Jedna sestřička na novor.byla moooc hodná,jen už nevím jak se jmenovala.Je mladá tak kolem 30let,s melírem.Taky jsem byla uplně mimo s tím kojením,a ta mi hodně pomohla.A to mám druhé dítě.Jen škoda že mimča nenosí ke kojení i v noci.Zbytečně jsem musela v noci chodit do sprchy,masírovat a odstříkavat,protože se to nedalo vydržet jak byly prsa nalité.Dnes už kojíme jako staří profíci.Myslím že všude se najdou hodné sestřičky které vám pomůžou.Jen se nebát otevřít tu pusu.Přeju všem maminám atˇ mají jen ty lepší vzpomínky.Nazdárek
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.