vůbec se Ti nedivím. To je pro mě představa pekla.
Já bych se nechtěla ani starat o kytky, jsem na to líná a myslím, že mám(e) na to plný právo. Akorát se musím smířit s tím, že nebudu mít kytky/vlastní zahradu a na ní vlastní bazén, což mi nečiní sebemenší potíže. Když si chci zaplavat, zajdu si někam na koupák nebo do bazénu a jsem naprosto spokojená. Stejně tak mi vyhovuje pronajmout si na týden/14 dní chatu, může to být pokaždý někde jinde a nemusíme se vůbec o nic starat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.