jj, to doporučuji kalhoty rozhodně černé! Já sama jsem si po letech v černé dopřála žlutou a nikdy více - na svahu sice svítím, ale kalhoty jsou samý flek (stačí blbě vystupovat z auta. Oba kluci mají černé a OK. mmch - mladší junior má po mně černé uni Hannah 164 - to byla fakt super kolekce. Takže rozhodně černé a UNI: Ale pokud má narozky v létě, není dárek na SNOW blbost??? Beru podel sebe - dárek musím ihned "vozkoušet" - tj. kalhoty na snow patří na sníh
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.