Iphone mám proto, že je pro mě zkrátka nejlepší. Prošla jsem vším možným - i Samsungem a nestačil mým požadavkům (stále se sekal). Takže Samsung podělilo dítě a šla jsem do Iphonu a jsem konečně spokojená i třeba vysokou kvalitou fotek (už sebou netahám nikde foťák, protože Iphone foťák zcela nahradí). Už bych nikdy nešla do ničeho jiného než do Iphonu a tom mám jeden z nejlevnějších..... Kolegové co mají SAMSUNG tak ho mají i 2x dražší než můj Iphone takže není pravda, že ten kdo má Samsung tak má levný mobil..... zdání klame....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.