Udelej parizskou skehacku. Presny recept ted nemam po ruce, najdes na netu. Postup je priblizne nasledujici - das do hrnce 2 slehacky 33%, do ni nalames cokoladu (horkou, mlecnou nebo bilou) a mirne zahrivas dokud se nerozpusti. Nechas vychladnout a pak v lednici “ulezet” do druheho dne. Pak normalne vyslehas. Drzi jak helvetska vira ;-) i bez ztuzovace. Jen z bile cokolady je takova nazloutla. Dobry krem je take mascarpone+uslehana slehacka, ale neni takovy jemny=hladky, co se konzistence tyce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.