Poslední rok dělám šlehačkový krém. Používám práškovou želatinu Oetker. Bezpodmínečně se musí začít šlehačkou. Vyšlehám dvě šlehačky se dvěma lžičkami cukru. (Pozor, abys ji nepřešlehala a neměla máslo.) Potom podle návodu udělám želatinu, tj. 100 ml vody a obsah sáčku půl minuty šlehám šlehačem. Hned potom se vrátím k už vyšlehané šlehačce, pomalu do ní leju želatinu a zároveň šlehám šlehačem. Jenom chvilku, aby se to promíchalo. Krém je výborný a lehoučký. Na teple netaje. Nezkoušela jsem jím ale zdobit dort zdobičkou. Vždycky jenom namažu uvnitř a zvenku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.