Samotná šlehačka (myslím jen se ztužovačem) se jako krém na promazávání dortu moc nehodí. Ani zkušené cukrářky tohle dělat nechtějí. Do toho bych se nepouštěla Všimni si, že v cukrárně je vždy šlehačkový dort jen korpus a šlehačka. Nikdy dva korpusy a šlehačka mezi. Ale můžeš dovnitř dát jiný krém a šlehačkou zdobit
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.