To by neměla být potahová hmota, je to od Dr. Oetkera "marcipán, 40 % mandlí, na celú tortu". Radši to s tou šlehačkou/tvarohem nebudu kombinovat. Jestli ještě někdo nakouknete, kdo mi radil jako pevný krém šlehačku s želatinovým ztužovačem za studena - mám doma opět od Dr. Oetkera "smeta-fix". To bude stačit? Funguje to? Vznikne z toho tuhý krém, který bude držet "špičky"?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.