Přidat odpověď
Libiku,
tak logicky nemůžeš znát všecko.
Mně to přijde naopak docela logický - upřímně řečeno, co za zázrak dostaneš v průměrný hospodě za dvě stovky (v porovnání s tím, že v tom kastrolu doma si za dvě stovky na osobu zamícháš už docela luxusní žrádýlko)? A když je za to dáš každej den, tak to máš měsíčně, jestli se nepletu 4 tisíce, a to počítám jen pracovní dny a jednoho člověka. Pokud jsou dva, tak osm tisíc.
Vzhledem k tomu, jak se tu bavíme o úrovních platů, tak si nemyslím, že by rodin, co by nemusely přemýšlet nad měsíčním výdajem osmi tisíc, zase až tak moc nebude.
A za mě - když už do restaurace, tak radši jednou za čas a kvalitně, než každej den na průměrný až podprůměrný jídlo.
Předchozí