| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

taky mám ráda historické romány, asi možná specifikuj oblíbené období

moje srdcovka je ... A postavil jí chrám
od Siegfried Obermaiera, ale od něj je napsaný skvěle všechno

pokud jde o historické detektivky tak hrozně skvělé jsou knihy od Lindsay Davis
to jsou detektivky ze starého říma

a ze starého Egypta mám ráda co napsal od Paul Doherty se soudcem Amerotke
a pak samozřejmě jeho historickou trilogii, Kacířská léta je snad jeden z nejlepším románů o egyptské historii.

z českých autorů mám ráda některé knihy od Loukotkové, klasika z mládí - Není římského lidu, Doma lidé umírají, Pod maskou smích.

a má oblíbenkyně Ludmila Vaňková, i když ta sága je ohromná, mně se nejvíc libily ty první díly, i když ona je to dost taková historická červená knihovna, ale mám nostalgicky ráda z mládí, Král železný a zlatý byla asi moje vůbec první historická, i když můj oblíben je Jindřich z Lipé

já mám poslední roky nejradši vše ze starého Egypta, ideálně cokoliv o Hatšepsut. Můžeš zkusit třeba Faraonku od Patricie O Neil anebo od Vandergerga

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.