| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nepíšu libíku, že je to tak jednoduché, ale často jsou lidi, kteří jsou trošku "neomalení" nebo ne příliš citliví, co na srdci to na jazyku často spolehlivější, upřímější a hodnější než ti, co se navenek projevují jako velcí "srdcaři". Ty to vnímáš jinak, vnější projev je pro tebe důležitý, ok. Moje zkušenost je jiná. Ti, co mi v životě podrazili nohy se tvářili jako velcí "srdcaři". A nejvíc mě v životě podržel člověk, který umí na rovinu říct, že takhle teda ne a ne jen papouškovat fráze "nevíš jak to bylo" a "každý to má jinak" apod. jen aby neurazil. Dneska jsem hodně v pozoru před člověkem, co je příliš "sladký".
Proto jsem schopná i ve Fren, Zetkovi a jiných vnímat právě toho skutečně upřímného člověka.
Koho pamatuju, že byl skutečně asi zlý, tak to byla svého času Achje, nebo tak nějak.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.