Přidat odpověď
Nemám bolesti, a když mám, snažím se je nějak řešit...aby nebyly. Vlastně si neumím vůbec představit, žít s bolestí, hlavně tedy s tou intenzivní jako třeba ledvinová kolika, výhřez plotýnky, vyvrknutý kotník...měla jsem z toho naštěstí jen ledvinovou a žlučníkovou koliku, ale stačilo.
Vím, že někteří lidi takhle žijí.
Mně te´d bolí při stání v kříži, není to bolest stálá, jen když třeba hrabu, zametám a tak...řeším to na fyzioterapii, kde mě taky "rozmotávají", postupně se po jednom cviku přidala bolest na přechodu hrudní a krční páteře, zrovna dneska. Ale vím, že to bude přechodné, jak se páteř a to všechno dostává do jiného módu.
Jenže mám dobrou fyzioterapeutku, která tělu rozumí, tohle jsou dokonce cviky Mojžíšové, strašně jednoduché, ale zdají se velice účinné.
Pak znám spoustu lidí s bolestmi kloubů, často se za nimi skrývá i skrytá borelióza...pokud se s ní začne něco dělat, i bolesti kloubů mohou zmizet.
Existují centra bolesti a kdybych něco, co přetrvává, měla a šlo by s tím něco dělat, určitě bych se na ně obrátila...protože mě bolest strašně stresuje, i když myslím, že určitou bolest vydržím. prostě jdu aktivně za tím, abych to, pokud to tedy jde, aktivně vyřešila.
Předchozí