Je dobré mísit za studena (studené mléko a nechat v chladu co nejdýl kynout, klidně dát míň kvasnic a nechat kynout přes noc. Když mám, dávám do kynutého těsta část sádla- hodně vrchovatou lžíci nebo normálně plné na kopeček 2 lžíce, tak půl deci oleje a dovážím to máslem. toho tuku může být na váhu o trošku míň než v receptu, sádlo a olej to víc promastí než máslo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.