| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

po mně není ani jedno - teda všichni mají něco ze mne, ale je to naučené, získané... přirozenou povahu (naštěstí) žádné z nich nepodědilo ~;)
nejstarší dcera je hodně po manželovi a jeho mámě, pro mne je to nepochopitelné stvoření, na které spíš koukám z dálky a pozoruju, fascinuje mě, zasahuju jen v těch oblastech, které vidím u manželovy rodiny jako průšvih - sebevědomí, pesimismus, neochotu přijímat nové věci... s přičiněním dalších lidí (hlavně třídní na zš ~s~) se mi to, myslím, celkem daří - je to poměrně sebevědomá, cílevědomá holka, minimálně navenek umí svou nejistotu skrývat...
syn je vzhledově do mé rodiny, povahou je hodně po mém otci (jsou i narození ve stejný den, jen je dělí 54 let)... občas mě přivádí k šílenství, ale zase mu rozumím, vím, jak to myslí, chápu jeho myšlenkové pochody a vlastně mi pomohl i pochopit lépe mého tátu... cítím tam nějaké "genetické propojení" :-)
a mrňavka je stvoření z jiného světa, nedokážu říct, po kom je, je velmi svá, opět ji spíš pozoruju zvenčí, aniž bych se do ní dokázala vcítit, je velice extrovertní, přímá, neustále mě překvapuje :-)

každý z nich je jiný, ale každého z nich miluju stejně a přitom každého jinak ~s~... vycházím s nima velmi dobře, jen nesmím zapomínat, že na každého platí něco jiného a ke každému musím přistupovat jinak, někdy to není snadné, ale zase je to op to zajímavější

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.