Přidat odpověď
Proč teda máte s Buchli potřebu furt dokola opakovat, že nejíst maso v zimě je nevhodné? Myslím, že v naší zemi není moc lidí, co by strádali nedostatkem masa. Vegetariáni nejedí maso klidně celý život, dokonce ho nezařazují do jídelníčku ani v zimě, takže v tomto omezení nevidím žádné zdravotní riziko.
V celé diskusi jsem nečetla nějaká škodlivá doporučení, nikdo tu nenabádá, aby se zakladatelka prolívala savem nebo podobné hrůzy, bylo tu doporučeno odlehčit jídelníček a přidat pohyb, což je jistě žádoucí. A rozhodně to není zbytečné i kdyby to byla jen dočasná změna.
Já netuším, jaký ty máš životní styl, jen mám pocit, že před pár lety jsi se tu zmínila, že nejsi zrovna štíhlá a že jsi spokojená. Pokud je tomu tak pořád, taky by ti prospělo odlehčení jídelníčku, má to cenu i třeba na měsíc. Pokud jsi zhubla a je z tebe asketa abstinent nekuřák, co jí jen bio vyváženou stravu, mohla by sis pamatovat na dobu, kdy jsi nebyla zrovna šlang. Jestli si tvou nadváhu blbě pamatuju, omlouvám se.
Předchozí