Monty, primárně ne,ale jsou výjimky. Ty dredy třeba mi přijdou fakt eklhaft.
Jednou jsem přišla domů a v obýváku seděl kluk - mánička. Neznala jsem ho,až později jsem zjistila,že je to synův spolužák. Jen mě překvapilo,že mi sedí v obýváku cizí kluk - mánička. Večer to říkám manželovi a ten mi řekl,že mám být ráda,že neudělal véčko a neřekl mír s tebou vole. :-D
Čisté dlouhé vlasy mi nevadí,ale u chlapa je nepreferuji. Mastné dlouhé vlasy nebo dredy fakt nemusím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.