jo mám to stejně jako ty - ostatně můj přístup potřebuje též toleranci ostatních, neb nejsem ta dáma v dobře věkově, barevně atd. padnoucím kostýmku (za takovou se ráda otočím a někdy koukám a lituji... hned bych si takové oblečení také přála, ale nevím, kam na něj "chodit")... jinak já se mmoc neoblékám prostě nemám možnost chodit po obchodech, k nákupu oblečení jsem se neodhodlala a nemám problé chodit v (snad) celkem slušivém oblečení sportovního tipu, ale také jdu klidně ven v tričku, zekterého mi koukají trochu špeky... neřeším to. Ale až budu mít odrostlé děti tak se do cajku plánuju dát, hlavně nechci být babča co chodí v sportovní obuvy.. a bundě... v mé věkové skupině (po čtyřicítce) se to snad ještě snese.. ale čím starší tím je myslím potřebnější elegance.. no vuidíme jak dopadnu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.