Jezis tohle dělal junior jako prcek!! Strasne rad se poslouchal (vlastne poslouchá dosud). Jak jsem to četla, uplne se mi to vrátilo! Ta jeho zubata pusinka dokoran a sevrene pěstičky, jak se snazil o ten nejhlasitejsi zvuk! ... Dodnes rad hlasité zvuky vytváří, ac prekvapive nerad cizi hlasité zvuky poslouchá.
Ja to tehdy vyresila píšťalkou - sehnala jsem takovou malo piskavou a daka mu ji na krk na masli - bylo to o moc lepší, nez original a i docela vtipný. Popiskoval si v kocarku... bylo mu 8 mesicu kdyz to začalo... A taky jsem se snažila na nej porad mluvit, pořád jsem mu neco vykládala - kdyz přijímal, nevysílal, poslouchal rad ... to na nej tedy zabíralo taky. ...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.