Ujdeš to, ale otázka je, zda z toho budeš mít radost. Mně se třeba pochod Praha-Prčice nelíbil. Tedy zážitek byl ok, šli jsme v rámci rodiny a bya to legrace, ale vadila mi celá ta monstrakce. Ještě na silnicích to šlo, ale bylo pro mě celkem šokující, co udělaly s polními cestami a loukou ty valící se davy před námi. Skupinky pivařů odhazujících kolem sebe odpadky taky pocit z pochodu nevylepšily. V Prčicích na náměstí narváno, v podstatě takový trh. Nikdy víc...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.