Přidat odpověď
"Já se spíš bojím, že teď ve škole začne ta srovnávačka, kde kdo byl na dovolené, pitomý úkoly na tohle téma po prázdninách, to už bylo i za nás... a to nevím jak ustojíme. Nechci, aby byla Anička za losera...."
Ananto, nevím, ale já byla u moře poprvé ve 26 letech a ve škole jsem si nijak vyřazená nepřipadala...a to jsme moc nejezdili ani na tuzemské pobyty, spíš na jednodenní výlety....náš 10 letý u moře taky ještě nebyl a co vím, tak to ve škole nikdo neřeší, vlastně když jsme se ho loni ptali, co ostatní, jak se měli o prázdninách, tak většinou ani nevěděl, kde byli...jo, asi si o tom ve škole povídali, ale prostě nějak to šlo jedním uchem tam a druhým ven...a když jsme o jarních prázdninách jeli na pár dní do České Třebové, tak se pak jen zmínil, že spolužák jede lyžovat do Itálie, ale to bylo tak všechno, jenom mi to prostě oznamoval, jak si na to vzpomněl...a pak po příjezdu nadšeně psal zážitkový deník, co všechno jsme v Třebové viděli a zažili... Takže já myslím, že to nebude tak horké s tím, že by někdo byl loser jenom kvůli tomu, že nejezdí k moři...
Předchozí