Piráti jsou mi někdy sympatičtí, jindy jim moc nerozumím. Podle mě mohou být celkem dobří v opozici. Ale ve vládě si je představit neumím. Myslím, že Piráti musejí dozrát, mohou se ještě vyvrbit všelijak. Ale zatím je mám na seznamu volitelných stran.
A co se bytů týče, samozřejmě stát může jedině nepřímo ovlivnit podmínky na trhu bytů a nebo přímo sociální či snad obecní byty. Takže to jsou asi jen "plané sliby".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.