Tizi, já to mám podobně, u jídla nejsem zvyklá moc pít, takže bohatě mi stačí 2 deci...když jsem v práci chodila na obědy, tak jsem to řešila tak, že jsem se najedla bez pití a napila jsem se když jsem dorazila zpátky do práce...syn nás naopak v restauracích stojí nejvíc na tom pití, protože je schopný mezi jídlem vypít půl litru...tam to řešíme většinou tak, že mu objednáme džus a nosíme s sebou půllitrovou lahev s vodou a ředíme mu to (on ho stejně má radši ředěný)...zatím to nikomu nikde nevadilo...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.