Rozpadají se mi letní vycházkové polosandály/polobotky dírkované, k sukni po asi 7 letech! Byly značky Rieker. Uvažuju, že bych koupila nové, nejčastěji vidím Rieker. Slyšela jsem ale, že už nejsou tak kvalitní apod. Upadla tato značka či jen sem dovážejí šunty a v Německu mají stále kvalitní? Jak jsou na tom ostatní značky podobné Riekeru? Co Lasocki v CCC? Nechci boty za 3000 kč. Jak je to se střihy bot, prý se do ČR dováží širší boty? Nechci internetový obchod, ale kamenný v Praze, musím si botu vyzkoušet, mám úzké kotníky a nárt, hodně bot je mi v té oblasti volná.. Jaké máte zkušenosti?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.