Mě se v AJ plete 5 a 8...tím pádem 15 a 18...no a už to má i následky...loňský závody v Maďarsku....v cíli hluchý manžel v kombinaci se mnou, jsem, řekla...to co jsem si myslela....manžel pronesl...Hmmm tak to bedna není, můžeme odjet....naštěstí...mě napadlo se jít podívat co vytištěné uvidím., než se převlékl, kolo poresili s tak......ono na konci bylo něco jiného takže ten čas byl lepší... a dítě druhé, takže jsem to musela fotit ani mi to nevěřil....
O AJ mi lektor povolil papír s cislovkama....prostě se kouknu....a neblabolim nesmysl..
Myslela jsem, že pomůže až se budeme učit hodiny....né a né a né....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.