Jsme jako rodina v podobné situaci. Já jsem starší, odstěhovala jsem se z domu brzy, a jak se říká-jen s ranečkem hadrů. Tj. jen se svými osobními věcmi, žádný větší peněžní dar či nábytek, nic takového. Moje sestra zůstala bydlet v domě rodičů až do svých třiceti let. Tj. víc než deset let. Během té doby se rodiče odstěhovali kam je srdce táhlo. Sestra se rozhodla, že žít sama v baráku nechce a odstěhovala se. Dům se prodává. Dlouhodobý pronájem nikdo z nás nechce. Rodiče by si rádi dovybavili svůj nový domov, sestra by ráda konečně dosáhla na vlastní bydlení a vzala si hypotéku a nám by se také velmi hodilo uplatit část hypotéky, kterou už máme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.