Moc pěkný článek a mi nezbývá, než s ním souhlasit. Lidé si neuvědomují jednu věc. Že každý má nárok na svůj vlastní postoj, život a názor a mnozí, kteří nejsou schopni toto akceptovat, budou bojovat a nutit je se přizpůsobit jejich přesvědčení a názoru jen proto, že si myslí, že jen jejich politika, názory a podobně jsou správné.To je, bylo a bude i v běžném životě. Ale když se to vezme z opačného konce, je to přesně to, co popisuješ ve svém článku. Já jsem z velice smíšené rodiny, kde jsou nejen jiné národnosti a rasy, ale také víry. A přesně jak píšeš, nežije-li člověk v tom prostředí a v onom státě, nikdy nepochopí mentalitu onoho národa.Chudoba o které píšeš je všude. I v krásné Francii, asi 200km od Paříže jsem byla nějakou dobu v jedné vesnici, kde nemají kanalizaci a elektřinu, obchod tam jezdí jednou týdně a žijí tam jen z ovcí a koz.Neskutečná chudoba. Kdo neviděl, neuvěří. Naprosto s tebou souhlasím a sama jsem pro nechat národy národům, ať si sami určí, kdo a jak jim bude vládnout......
Předchozí