"mladšímu se to líbit nebude ve smyslu, že rodiče mají byt, který nepotřebují a nechtějí mu pomoct do startu. "
Já myslím že takto uvažovat tomu mladšímu vůbec nepřísluší.
Tak uvažujou vyžírky a možná rozmazlenci, které je potřeba trochu usměrnit a ne jim ve všem ustupovat.
Přece není na mně, abych rozhodovala, co ze svého majetku ten druhý nepotřebuje a měl by mi to tedy dát, jinak to od něj bude sprosté?
Ten argument těma doktorama a snazším životem ve stáří než na chatě považuju za naprosto validní a také bych tím tomu mladšímu sourozenci argumentovala - jako sobec z toho vyjde maximálně on.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.