jo, taky jsem zírala jak zjara, když mi dětská řekla, abych šestnáctiletého syna neposílala samotného. Já od 14 jezdila do jiného města, kde jsem měla i doktora a naše by vůbec nenapadlo jezdit se mnou. Moje ségra byla těsně od 14 (14 ji bylo v srpnu) na intru v jiném městě a taky tohle řešila sama. Mně ve 12 v léčebně trhali druhý zub, taky jsem tam byla sama. Zubař to s nikým nekonzultoval, prostě mi ho vyrval. Zuby se mi naštěstí pak ještě v dásni roztáhly, takže to není vůbec vidět.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.