Tak tohle jsem okopírovala jako náplň práce dojičky-ošetřovatele skotu. A co já si pamatuju, tak u nás na družstvě toto dojička dělala. Stroje a zařízení bylo asi myšleno ten dojící stroj a třeba pás s krmivem. kydaly normálně, čistily ty krávy taky, byly u porodu svých krav, ale to spíš hlídaly, až to začne a asistovaly zootechnikovi nebo někomu podobnému a pak se postaraly o tele. Tele mělo ohrádku vedle matky, od matky mu nějakou dobu dávaly mléko a čistily mu tu ohrádku. Pak šlo do teletníku a dojičce ta péče odpadla. Možná je to teď jinak, ale okopírovala jsem to z pracovního webu, tak asi to úplně jinak nebude.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.