Tři hodiny ráno je podle mě nejhorší doba ne překvápko, pokud "náhodou" tedy zrovna ještě neprobíhá pařba (ale tahle náhoda se mi nestala snad už 20 let). Jinak v tuto hodinu už nikdy neponocuji, ale taky nikdy ještě nevstávám. Byla bych asi napůl v kómatu, kdyby u nás v tu dobu někdo zvonil. Byla bych tedy asi šťastná, že se neděje žádná hrůza, ale že bych se probrala a začala něco slavit, to si neumím představit. Asi bych matce (ale moje by toto nikdy neudělala) prostě v polospánku někde ustlala, nebo nevím ...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.