Přidat odpověď
Eudo,
když to vypnu, budu muset o nějakou dobu později ten nashromážděný guláš nějak projít a řešit. A lidi počítají, že když mi to někam napsali, tak to přečtu, i když třeba ne hned, takže pak číst musím více kanálů, abych někde nepřehlídla něco důležitého.
Zrovna teď jsem se odepsala z jedné skupiny na messengeru, která mě zahlcovala zprávami z aktivní komunikace, a i když jsem nereagovala či vypla upozornění, musela jsem později dočítat spoustu šumu, který už nebyl aktuální, abych z toho vyzobala na čem se dohodli. Na to nemám nervy, procházet 100+ zpráv od velké skupiny, protože všichni předpokládají, že ostatní jsou stále v obraze. Ráda bych pro tu partu něco udělala, ale oni nejsou s to mi sdělit jasně, co po mně chtějí, protože neustále kecají, plánují, přeplánovávají, prostě tou akcí žijí - a já zase tohohle schopna nejsem a bez jasného včas zadaného úkolu jim pomoci nedokážu.
A tohle mi pak vadí i v menší míře. Nejenže netoužím být stále na příjmu, netoužím ani řešit konverzační věci, které na mě dopadnou, když se na ten příjem hodím.
Předchozí