Přidat odpověď
Nic jsi nezanedbala a při vsi úctě psychologové jsou vedle.Už bych ji tam netahala a žádné léky bych do ni necpala.Ji pomůže jediné a to vlastni pokoj!!
Já ho taky nikdy neměla a ted vim,ze to je jediné co jsem potřebovala.Střední školu mám,ale vim,ze jsem mela na víc.Kdybych mela doma trochu víc klidu a soukromí,určité bych dělala i vysokou,mela jsem na to.
Jo a ty pravidla.To me doma také rikali,ze jsem v opozici a já porad nechápala,co s tím neustále maji.Proč mi nerozumí? Proč o me říkají takové věci?
Dodneška to beru tak,ze to oni si vytvorili nějaká svá pravidla a nám vtloukli do hlavy,ze když nebudeme jednat podle jejich pravidel,jsme ti špatní a zasluhujeme trest.
Jak já nesnášela ježdění na chalupu! Kolik bylo při odjezdu nervozity od našich,kolik výčitek,ze nepomohou,ze už jsem velká a mela bych přiložit ruku k dílu a ne se ulevat. Nechápala jsem,ze když to oni sami nezvladaji,proč se tam tedy musí jezdit. Jak já milovala byt v celém byte sama!! To mi dávalo sílu přežít. A to nás naší nebili a byli jsme normální funkční rodina.Jen neustale výčitky,neustále nerespektování soukromí na WC a v koupelně,když jsemn byla naha.Tedy od mamky,tatka se na nás nahé nedival,aby nedošlo k mylce,v tomto byl normální. Ten me zase neustále opakoval,jak jsem v opozici,vrrr.
Předchozí