| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nic jsi nezanedbala a při vsi úctě psychologové jsou vedle.Už bych ji tam netahala a žádné léky bych do ni necpala.Ji pomůže jediné a to vlastni pokoj!!

Já ho taky nikdy neměla a ted vim,ze to je jediné co jsem potřebovala.Střední školu mám,ale vim,ze jsem mela na víc.Kdybych mela doma trochu víc klidu a soukromí,určité bych dělala i vysokou,mela jsem na to.

Jo a ty pravidla.To me doma také rikali,ze jsem v opozici a já porad nechápala,co s tím neustále maji.Proč mi nerozumí? Proč o me říkají takové věci?

Dodneška to beru tak,ze to oni si vytvorili nějaká svá pravidla a nám vtloukli do hlavy,ze když nebudeme jednat podle jejich pravidel,jsme ti špatní a zasluhujeme trest.

Jak já nesnášela ježdění na chalupu! Kolik bylo při odjezdu nervozity od našich,kolik výčitek,ze nepomohou,ze už jsem velká a mela bych přiložit ruku k dílu a ne se ulevat. Nechápala jsem,ze když to oni sami nezvladaji,proč se tam tedy musí jezdit. Jak já milovala byt v celém byte sama!! To mi dávalo sílu přežít. A to nás naší nebili a byli jsme normální funkční rodina.Jen neustale výčitky,neustále nerespektování soukromí na WC a v koupelně,když jsemn byla naha.Tedy od mamky,tatka se na nás nahé nedival,aby nedošlo k mylce,v tomto byl normální. Ten me zase neustále opakoval,jak jsem v opozici,vrrr.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.