Přidat odpověď
Sleepwell, vystihla jsi to pěkně, dcera bude naštvaná tak jako tak...
Vidím to na zlatou střední - nechat dost prostoru pro sebe na odpočinek a zároveň poskytnout společný čas s maminkou víc organizovaně, podle jejího přání (jako procházka ani carcasonne to nebude, nesnáší společenské hry, nesnáší hledání hub...), libovolně cpát jsem ji nenechala nikdy, psala jsem, že jídelníček hlídáme od 6 let. Jsem ráda, že jsem sem napsala, protože i když jsem tušila, že ta encefalitida kromě migrén může souviset i s tou špatnou koncentrací, tak pojmenování postenefalitického syndromu mi moc pomohlo. Ikdyž je holka laxní ve vztahu ke škole, tak přece jen to bylo divný, že se z mého pohledu vůbec nesnaží. Nesnaží se, protože je ve stresu z toho, že to nedává.
Jinak když má dobrou náladu, tak se spolu bavíme pěkně i pomůže s úklidem nebo s vařením, nepravidelně.
Psychologa a psychiatra máme kvůli potížím ve škole, žádný zásadní problém se neodkryl, samozřejmě se probíraly i poměry doma na 3 sezeních. Dlouhodobou terapii nezamítám, mám doporučenou psycholožku, tak to zkusím sama.
Předchozí