Mám se přestěhovat do nové kanceláře. Krom mnoha výhod má zásadní nevýhodu, je to velmi tmavá místnost, stále se tam musí svítit. Umělé světlo je kvalitní a je ho hodně. Je to místnost cca 4x5m, stropy jsou vysoké, což mi vyhovuje. Je tam tmavě modrý smyčkový koberec a kancelářský nábytek z lamina, kombinace černá a oranžové dřevo. S tím bohužel nic nenadělám. Ale mám si zítra říct, jak mi to mají vymalovat. Momentálně jsou tam takové béžové zdi a strop má kolem tmavě zelené pruhy a asi i nějaký modrý. Působí to hrozně těžce. Máte někdo nápad jak to vymalovat, aby místnost působila co nejsvětleji a sneslo se to s tím nábytkem a kobercem? Já bohužel ne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.