Nene- jde mi fakt vyloženě o povinnost uchovávání testů- hlavně těch malých... Nejsem v pozici( opozici ;-) ) rodiče,co řeší něco na posl. chvíli.... Vyslechla jsem debatu maminky, co řeší známku syna- kterému ve 5.tř. vychází jediná trojka-a chce,aby dítě bylo zkoušeno po uzavření klasifikace- známka mu prý ta trojka vychází-ale tak mě napadlo-jak to učitel prokáže-že ty známky dítě dostalo,jaké dostalo....kdyby rodič chtěl řešit najednou(ano i za mě pozdě) známky za pololetí....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.