Vybrala jsem si po prohlídce tuto porodnici. Moje horší zkušenosti: - postrádala jsem na porodním sále základní a potřebný toaletní papír. Neměli jej, ani po dotazu. - na oddělení šestinedělí - o vše si musí pacient říkat, hlavně když se nemůže hýbat po císařském řezu. - velmi špatná zkušenost s dětskými setrami ohledně vysvětlováním kojení. Nevysvětlili vůbec nic, na můj dotaz, jak to provádět, jsem dostala odpověď : ! je vás moc, co potřebujete, dítě přece dáte k prsu a pije". možná proto doteď nekojím. - na další věci ohledně miminka jsem se musela neustále ptát.
Dobré zkušenosti: - příjemný pobyt v nadstandardním pokoji - přístup dětských lékařů
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.