zajímavá debata... musím říct, že si pod pojmem dobrý skutek představuju něco krapet jiného, než odkoupit od rodičů barák pod tržní cenou a milostivě je v tomto baráku ponechat dožít v placeném nájmu se spolunájemníkem dle mého výběru, kterému přidělím k užívání část doposud "jejich" zahrady. Celkem chápu, že neskáčí radostí. Hamba by mně fackovala, být jejich synem. Ale jako busines plán s dlouhodobým výnosem dobrý, to zas jo.
U mně v rodině jsme bohužel dědili celkem nedávno, vůbec mne nenapadlo, že by k domluvě o dědictví byl přizván můj manžel a že by se k tomu nějak veřejně vyjadřoval. Dtto nemám v plánu nikterak zasahovat do dědictví v jeho části rodiny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.